GRAPHIC DESIGN

Visueel vormgeven van ideeën
in verschillende media

Presentatie in tekst en beeld

GRAPHIC DESIGN

Visueel vormgeven van ideeën
in verschillende media

Presentatie in tekst en beeld

Een logo is een beeld dat een bedrijf of organisatie vertegenwoordigt. VisualXXPression heeft al voor heel wat bedrijven het logo ontwikkeld. Bij het ontwerpen van een logo gaat VisualXXPression altijd uit van de wensen van de klant: strak, sierlijk, modern, fris, eenvoudig soms kleurrijk of frivool.

Een banner verwijst naar een grafisch element dat wordt gebruikt voor reclamedoeleinden op websites, sociale media, mobiele apps of andere digitale platforms. VisualXXPression maakt uw banner(s) geheel naar wens.

 

Een advertentie is een publicatie die bedoeld is de lezer, van bijvoorbeeld een tijdschrift, te verleiden tot een bepaalde actie, zoals het kopen van een product. VisualXXPression maakt advertenties die aansluiten bij uw product en weet de doelgroep aan te spreken met een pakkend design

Het vormgeven van een tijdschrift is afstemmen tussen beeld en tekst. VisualXXPression heeft in ruime mate ervaring in het vormgeven van tijdschriften. Zowel in het ontwikkelen van de layout voor een nieuw tijdschrift als ook het vormgeven binnen een bestaand stramien of  een gehele restyling.

TELEFOON: 0618339450         E-MAIL: visualxxpression@gmail.com

VisualXXPression

A harmony of Vision and Expression

VisualXXPression

A harmony of Vision and Expression