BLOG

Shirley-Ann

Een persoonlijk element
over het leven

De verteller en de lezer

BLOG

SHIRLEY-ANN

Een persoonlijk element
over het leven

De verteller en de lezer

Sarika

Wat begon met een foto op marktplaats waar ik op slag verliefd werd op haar koppie gaat morgen eindigen.Sarika, mijn prinses, na 12 jaar ga ik haar moeten loslaten. Sarika, geboren in Hongarije werd als pup uit een auto geschopt en opzettelijk overreden...

Lees meer

Weekje zon

"Kom een weekje langs bij ons in Marbella" zei mijn vader. "Een weekje naar de zon". En dat is wat ik ga doen, een weekje de kou achter laten en me laten opwarmen tijdens een weekje zon. Vliegen Voor het eerst in mijn leven ga ik alleen vliegen, en stiekem...

Lees meer

Winter seizoen

Winter De winter is een van de vier seizoenen en valt tussen de herfst en de lente. Persoonlijk vind ik de winter de minste van de seizoenen. Koudere temperaturen zijn kenmerkend voor de winter. Astronomisch gezien begint de winter meestal rond 21 december...

Lees meer

da Vinci

da Vinci Met stip een van de leukste dingen in mijn leven is mijn paard mr. da Vinci de Peru. da Vinci is een Appalousa van 1.75 mtr. Hij heeft een prachtige naam maar iedereen noemt hem Stip. Niet heel vreemd want hij is wit met zwarte stippen. Hij is...

Lees meer

Alles is grijs

Grijs Kerst doet veel mensen even stil staan bij bepaalde dingen in het leven. Zoals het verlies van dierbaren. Het is vandaag 14 maanden geleden dat een van mijn vriendinnen overleed. Ik denk heel vaak aan haar, vaak zijn dat fijne herinneringen waar ik aan...

Lees meer

Oude liefde

Brocante Oude liefde roest niet, hoewel ik best van een beetje van roest houd. Of van afbladderende verf. Sterker nog, ik ben dól op doorleefde spullen en meubels. Meubels en accessoires met een verhaal. Meubels met het design van toen en een sobere...

Lees meer

Citytrips

Citytrips, een (lang) weekend naar een stad. Ik ben er dol op. Elke stad heeft haar eigen sfeer, eigen kleuren en eigen uitstraling. Het liefst loop ik door een stad met oude gebouwen omdat ik houd van de architectuur 'van toen'. De vormgeving, de...

Lees meer

Designer bags

"Ik heb niet te veel tassen, ik heb te weinig kastruimte" is iets wat veel vrouwen zullen herkennen. Een Walk In Closet met genoeg ruimte voor je kleding, schoenen en designerbags: dé ultieme droom.Ik ben dól op mooie tassen en natuurlijk op de bijbehorende...

Lees meer

Doe Maar

Ik kijk naar 'Dit Is Alles', een special over Doe Maar. Als een van de eerste fans (nog van voor Henny Vrienten) bekijk ik deze special natuurlijk met veel plezier.De kleuren roze en groen voerde de boventoon bij Doe Maar. Het was dan ook niet echt toevallig...

Lees meer

Strand

Strand Een zomerdag aan het strand. Het ultieme zomergevoel. De zon op haar best en de wind sterk, een geweldige combinatie om te blokarten. En daar kwamen we voor. Mijn zoon en een vriend kwamen voorbij geracet, haalde stunts uit en genoten. Wij...

Lees meer

Paarden

Naast mijn liefde voor vormgeving en design heb ik nog een liefde: paarden. En vooral van mijn eigen paarden houd ik heel veel. Ik heb er twee, een prachtige KWPN vos, 1,74 mtr van 28 jaar en een geweldige bruine Welsh pony, 1,20 mtr van 21 jaar. De momenten...

Lees meer

Foto’s, heel veel foto’s

Ik houd van foto's; foto's kijken, foto's maken, foto's bewerken en foto's inlijsten. Hoe leuk is het dan om in navolging van het logo ook de website te mogen maken van een fotograaf. Zeker als dat dan ook de fotograaf is die onze trouwfoto's heeft gemaakt....

Lees meer