REVIEWS

VisualXXPression creëert
een zee van mogelijkheden

Verleg de horizon

REVIEWS

VisualXXPression creëert
een zee van mogelijkheden

Verleg de horizon

“Wij werken al jarenlang met veel plezier samen met VisualXXPression. Shirley-Ann is heel creatief en weet altijd het juiste beeld voor onze advertenties, mailings en brochures te vinden. Ze is enthousiast, professioneel, heel nauwkeurig, denkt graag mee en weet steeds een mooie vorm en oplossing te vinden. Bovendien kun je altijd op Shirley-Ann rekenen en is ze ook nog eens razendsnel. Van harte aanbevolen dus!”

Tilly en Carmen
Eigenaar Tilly’s & TCi

“Het logo van MeraVilla en de opmaak van tijdschrift advertenties heb ik met veel vertrouwen in de handen van VisualXXPression gelegd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking waarin een en ander tot stand is gekomen. Bij VisualXXPression is er een ruime mate aan vrijheid voor eigen inbreng. Persoonlijke ideeën worden opgepakt en verder uitgewerkt, vaak met nog een leuke touch of toevoeging waar je zelf niet op was gekomen. Eigenlijk is alles mogelijk en er wordt echt met je meegedacht.
Ontwerpen is een proces. Ik zie vaak om me heen dat beginnende ondernemers er voor kiezen om zelf een logo of advertenties in elkaar te knutselen om kosten te besparen. Met alle respect voor hun creativiteit, straalt dat toch vaak af op het product of dienst waarmee ze juist hoge ogen willen gooien. VisualXXPression heeft dat oog!
Vormgeving is belangrijk voor een herkenbare plek in de markt. het is als op maat gemaakte kleding op een goed getraind lichaam. Shirley-Ann van VissualXXPression kijkt verder dan uw persoonlijke smaak en helpt u de juiste stap in de markt te zetten.
Kortom: VisualXXPression heeft oog voor uw visitekaartje!”

Julie-Ann
Eigenaar MeraVilla

“Sinds we hebben gevraagd of Shirley onze site wilde vernieuwen en beheren is alles in sneltreinvaart gegaan. Onze eisen en wensen worden besproken en direct toegepast. Nu krijgen we veel complimenten over onze site en is het superfijn dat er veel extra toepassingen zijn om onze faciliteiten te boeken.”

Luc Salfischberger
Eigenaar K&L Dressage Horses

“Erg blij met mijn mooie vernieuwde professionele website. Goed, duidelijk en overzichtelijk voor mijn klanten waardoor ik goed bereikbaar ben voor een groot netwerk. Echt een aanrader ik ben er namelijk achter gekomen hoe belangrijk een goeie website is.”

Chantal Brandon
Eigenaar AnimalDent

“Dat een poedel en een paard in het logo thuishoorden, de dieren die ik het meest op de foto zet, stond voor mij wel vast. Maar verder kwam ik niet. Ik nam contact op met Shirley-Ann en vroeg haar iets voor mij te ontwerpen. Het eerste voorstel was meteen een schot in de roos. Heel apart; je hebt iets in je hoofd, je weet niet precies wat maar het resultaat is dan iets dat vanaf het eerste moment helemaal bij je past! Een prachtig en krachtig Logo”.

Winnie van Ringen
Eigenaar Trijntje Winkel Foto

“Het logo is precies geworden wat ik bedoelde! Prachtig zeg.

Katinka de Haan
Eigenaar DHD training

“Ik heb VisualXXpression in de hand genomen omdat ik heel erg snel vormgeving advies nodig had. Shirley-Ann heeft me enorm geholpen met de lay out van mijn logo, visitekaartjes en website. Ze heeft goed geluisterd naar wat mijn wensen waren en heeft aan de hand daarvan op sublieme wijze meteen in de roos geschoten. Indien u hulp nodig heeft met het design van een nieuwe huisstijl en website en u wilt snel schakelen dan kan ik VisualXXpression als ‘one stop – vormgeving en webdesign – shop ‘ van harte aanbevelen.”

 

Gavin Verbeek
Eigenaar Verbeek.biz

Really like your job. We love to work with a person who knows right away what we mean.”

Cissi Karlhagen
Eigenaar Sweden Nails

“Ik ben heel blij met ons logo en het buitenpaneel, het straalt precies uit wat een tandartspraktijk moet uitstralen. Zeer professioneel gedaan.”

S. Mahealiah
Eigenaar Tandartspraktijk Dorpsstraat

“Shirley-Ann van VisualXXpressions is en leuk persoon om mee samen te werken en is een expert in haar vakgebied.
Zij heeft een logo en website ontworpen voor mijn bedrijf waar ik tot op heden nog zeer tevreden mee ben. 
Ik beveel haar zeker aan!!!!

Lennard van der Hoef
Eigenaar Stukadoorsbedrijf van der Hoef

When you treat your customers with respect,

they will do your marketing for you.

When you treat your customers with respect,

they will do your marketing fot you.