strand

Leestijd: 2 minuten

Strand

Een zomerdag aan het strand. Het ultieme zomergevoel. De zon op haar best en de wind sterk, een geweldige combinatie om te blokarten. En daar kwamen we voor. Mijn zoon en een vriend kwamen voorbij geracet, haalde stunts uit en genoten. Wij toeschouwers genoten ook. Een echte aanrader voor spel en vermaak op het strand: blokarten bij Hightide

Zee

Het is absoluut een feit dat ik iets met de zee en het strand heb. De zee inspireert me, altijd. Haar kleuren, het geluid, de geur, met alle zintuigen neem je de zee waar. De zee rolt af en aan en zit vol moois. Met je voeten in het zand de golven er overheen voelen spoelen. En dan de mooiste ontwerpen, designs bedenken, gewoon omdat ze komen aanrollen. Advertenties, logo’s, websites, je zou ze eigenlijk allemaal op het stand moeten maken. De zee overspoelt je er mee.

De zee heeft vaak een diepgaande invloed op mensen en roept verschillende emoties en reacties op.
Het eindeloze water van de zee is voor mij voor al:
Rustgevend en kalmerend Het geluid van de golven en het rustige ritme van de getijden hebben een kalmerend effect. Het is ontspannend om naar de zee te luisteren of naar de golven te kijken.
Inspirerend De uitgestrektheid van de zee, de horizon en de wisselende kleuren van het water kunnen zijn zo inspirerend. Kunstenaars, schrijvers en creatieve geesten vinden vaak inspiratie in de zee.
Het is dan ook niet voor niets dat ik graag aan zee ben, dag en nacht, zomer en winter. De zee is steeds anders maar altijd mooi en machtig.

Hoe fijn is het dan dat je na een dagje strand zee en duinen weer thuis bent en dan een zalige mailing voor Tilly’s mag maken met als beeld: voeten in het zand…

Als designer wil je de wereld een beetje mooier maken.