Leestijd: < 1 minute

Naast mijn liefde voor vormgeving en design heb ik nog een liefde: paarden. En vooral van mijn eigen paarden houd ik heel veel. Ik heb er twee, een prachtige KWPN vos, 1,74 mtr van 28 jaar en een geweldige bruine Welsh pony, 1,20 mtr van 21 jaar. De momenten dat ik op mijn paard rijd zijn de enige keren dat ik echt totaal niet aan mijn werk denk; geen design, geen kleuren, geen vormen, geen ontwerpen, geen websites, niets, alleen mijn paard en ik, samen.
En toch zijn mijn werk en mijn paarden niet geheel gescheiden. Ook met mijn paarden moeten de kleuren kloppen, ik zadel ze natuurlijk niet op met een allegaartje aan kleuren. Het moet allemaal kloppen, altijd.
Na het rijden gaan ze lekker de wei op en regelmatig pak ik dan mijn MacBook om  te werken. Ik neem mijn werk dus mee naar de paarden, niets werk en prive gescheiden houden. Hoe mooi kan het leven zijn.
Het is ook niet voor niets dat ik al diverse logo’s heb mogen maken voor paardenbedrijven, of paard-gerelateerde opdrachten kreeg, zoals de website van een rijvereniging maken. En dat zijn altijd leuke opdrachten. De site van K&L Stables is daar een mooi voorbeeld van.

Lees ook mijn blog over da Vinci

Als designer wil je de wereld een beetje mooier maken.