Business account

 

Leestijd: 3 minuten

Een plugin (ook wel “plug-in” of “add-on” genoemd) is een stuk software dat toegevoegde functionaliteit biedt aan een bestaand computerprogramma. Het is een uitbreidingsmodule die specifieke functies kan toevoegen aan een hostprogramma, waardoor gebruikers de mogelijkheden van dat programma kunnen uitbreiden of aanpassen.


Er zijn talloze plugins beschikbaar. Wij geven in dit blog een aantal
 plugins aan waarvan VisualXXPression vindt dat die niet mogen ontbreken op jouw WordPress website.

Gravity Forms

Gravity Forms is een krachtige plugin voor het maken van formulieren. Of je nu een contactformulier, een enquête of een bestelformulier nodig hebt; met Gravity Forms kun je eenvoudig aangepaste formulieren maken en deze op je site integreren. Ook biedt Gravity Forms veel mogelijkheden voor het maken van aangepaste formulieren en integratie met andere services. Zoals e-mail marketing software.

Search WP

Deze plugin maakt het zoeken op een website veel beter en efficiënter. Het maakt gebruik van geavanceerde zoekalgoritmen en kan zelfs zoeken in documenten en afbeeldingen. Search WP maakt het zoeken op je website veel efficiënter dan de standaard zoekfunctionaliteit van WordPress.

Yoast SEO

Yoast SEO is waarschijnlijk de populairste SEO-plugin voor WordPress websites. Het biedt een uitgebreide set aan tools en functies om je website beter vindbaar te maken. Denk daarbij aan het aanpassen van meta-descripties en titels, maar ook analyse van je content en suggesties voor verbeteringen.

WooCommerce

Als je een online winkel wil starten, is WooCommerce een erg handige plugin. Het is de meest uitgebreide e-commerce plugin voor WordPress en biedt eindeloze mogelijkheden voor productbeheer, betalingen en verzendingen.

WP Rocket

WP Rocket is een caching-plugin die ervoor zorgt dat je website sneller laadt. Het biedt ook andere prestatieoptimalisatie, zoals minificatie van bestanden en lazy loading van afbeeldingen. Laadsnelheid is belangrijk voor de gebruikerservaring en de vindbaarheid van je website. WP Rocket maakt gebruik van caching en andere prestatieoptimalisatie om je website sneller te maken.

 

Lees hier de blog Landingspagina 


Als designer wil je de wereld een beetje mooier maken.